Ти і твій найкращий партнер (You and Your Significant Other) ThetaHealing® Online

13500,00
грн.
Наші родинні душі знають нас настільки добре на духовному рівні, що вам дійсно потрібно навчитися любити себе, щоб вони працювали. Цьому присвячений семінар "Розвиток відносин". Цей семінар призначений для того, щоб допомогти вам зробити наступний крок у ваших відносинах, в вашій еволюції, щоб дізнатися, як стати віртуальною єдністю.
Цей семінар призначений не лише для пар, але й для всіх, хто хоче розвивати відносини, близькі відносини, партнерство для досягнення максимального потенціалу. Розвиток ваших відносин допоможе вам побудувати міцні партнерські стосунки, закласти міцний фундамент, зберегти ваші відносини свіжими і новими і призначений допомогти вашим відносинам працювати на вас.
Дізнайтеся, як насправді любити іншу людину і як дозволити йому полюбити вас у відповідь, усуваючи при цьому блоки і перешкоди, передані нам від наших предків. Коли ми щиро любимо себе, ми отримуємо наступний рівень просвітлення. Хочете знати, як прожити своє життя, не боячись любові? Без відчуття вини в відносинах? Щоб тебе любив твій спутник? Приєднуйтеся до семінару "Розвиток відносин", щоб дізнатися більше.


Предпосылки: Базовая ДНК , Продвинутая ДНК , Глубинные раскопки