Ви і ваше внутрішнє коло (You and Your Inner Circle) ThetaHealing® Online

13500,00
грн.
Продолжительность: 2 дня
Ми постійно ростемо і розвиваємося, і в процесі зростання дуже важливо мати здорову систему підтримки і відносини з оточуючими нас людьми. Тільки з правильною командою підтримки ми можемо впевнено рухатися вперед у житті.

Цей курс дійсно змінить ваше життя і підготує вас до руху вперед, надаючи вам ясність і розуміння того, хто повинен бути частиною вашого внутрішнього кола і як працювати над собою, щоб почати привертати правильних і рівнодумців, щоб стати частиною вашого внутрішнього круга.
Ви та ваш внутрішній круг призначені допомагати вам досягти успіху в усіх аспектах вашого життя, оточуючи вас правильними людьми, знаючи, ким повинен бути ваш найкращий друг.
На цьому семінарі ми навчимо вас розпізнавати свій внутрішній круг і відрізняти рівні розвитку оточуючих вас людей. Ми покажемо вам різні етапи свідомості: дитячий етап, батьківський етап та етап корони або дідуся та бабусі.
Якщо ви, як цілитель, оточені людьми, які постійно потребують підтримки, ви дуже швидко виснажитеся. Таким чином, деякі люди з вашого найближчого оточення повинні бути людьми, які повертають вам енергію.
Ви пройдете тест, щоб дізнатися, на якому рівні розвитку розуму ви знаходитесь. Потім ви дізнаєтеся, що вам потрібно робити, щоб досягти того, чого ви хочете.
Ми навчимо вас, чому ваш внутрішній круг так сильно змінюється, чому ви міняєте друзів і які друзі вам потрібні, щоб оточувати вас, щоб ви були заряджені та почували себе добре, щоб ви все ще могли віддавати світові.
Ми навчимо вас працювати з кожним рівнем розуму. Таким чином, ви зрозумієте своїх клієнтів і студентів, а також їхнє положення і зможете допомогти їм рухатися вперед.
Цей семінар буде попереднім умовою для ДНК 4.


Предпосылки: Базовая ДНК , Продвинутая ДНК , Копай глубже