Глибинні розкопки (Dig Deeper) ThetaHealing® Online

13500,00
грн.
Продолжительность: 2 дня
Відео запрошення від Олеси Бондар


Техніка ThetaHealing вражаюче ефективна для розкриття джерела наших проблем, оскільки практикуючих навчають неймовірній техніці, відомій як "копання". Такий наративний підхід дозволяє нам з комфортом виявляти непомітні та глибокі підсвідомі думки і переконання, які можуть нас блокувати. Потім техніка ThetaHealing використовує роботу безумовної любові, віри та почуттів, щоб їх очистити.
Цей семінар розроблено для того, щоб всі ThetaHealer були добре навчені цьому важливому методу, надаючи вам міцну основу та поради, які вам потрібні, щоб ви були впевнені, що ви розкопуєте, щоб знайти ключові основні переконання ваших клієнтів. Якщо ми не зможемо успішно визначити справжню суть та джерело проблеми, ви не будете знати, які переконання слід змінити. Це також може означати, що внесені вами зміни можуть бути тільки тимчасовими, а неочищені негативні переконання можуть бути перешкодою на шляху до справжнього зцілення.
Цей семінар надасть вам можливість допомагати вашим клієнтам розуміти їх власну поведінку та життя, а потім, допомагаючи їм внести цілющі зміни, ви зможете вийти урівноваженим і ясним по завершенні їх сеансів.
Завершивши семінар "Копай глибше", ви отримаєте необхідні знання та досвід, щоб продовжувати працювати з вірою над собою та іншими. Ви зможете вивчити всі методи визвільнення та розкриття прихованих переконань, з яких ми діємо. Під керівництвом вашого інструктора у вас буде достатньо часу для практики на цьому класі.
Семинар включает в себя: Книга убеждений ThetaHealing

Предпосылки: Базова ДНК , продвинута ДНК